Første besøg ved jordemoderen

 

Redigeret i Lumia Selfie
Som overskriften siger, så har jeg i dag været på besøg hos jordemoderen i mit lægehus. Sød kvinde som jeg kun kan anbefale varmt. Jeg følte mig straks tryg ved hende. Og nu spørger I sikkert “Hvornår skal det være?!” “Hvem er faderen?” Så snydt! Jeg er ikke gravid, ikke endnu. Det testede hun nemlig også. Så bulen på maven er bare luft – og den er endda på vej væk, jeg har nemlig tabt mig igen.

Nej jeg har haft nogle smerter som jeg skulle have tjekket og have taget nogle tests, sådan er det jo når man når 20’erne og får tilbudt alle mulige skanninger og test. Hun mente jeg var en fornuftig ung kvinde som valgte kondom som prævention i stedet som de såkaldte giftpiller som hun kaldte dem. Hun var også træt af at overlevere mig nyheden om at jeg ikke var gravid, for hun vidste jeg gerne vil have børn engang – men håbede dog på en dag at kunne overlevere nyheden til mig alligevel.
Nå men det korte af det lange er, jeg er ikke gravid, jeg har ikke blærebetændelse, og de andre test får jeg svar på i næste uge – men hun var overbevist om at mine kramper og smerter kom af mine ægløsninger. Nu venter vi bare spændt på svarene på prøverne.

Jeg satte mig bagefter ned på Baresso på Christianshavn, hvor jeg fik mig en kop kaffe og lige vågnede ordentligt, inden jeg skal jeg i skole her klokken 12:20. Damn jeg elsker de dage her hvor jeg kan nå en masse inden skolen kalder. Jeg føler lige som at jeg når mere og har bedre tid. Det er fantastisk. Føler ligesom også at jeg oplever mere og ligger mere mærke til verdenen omkring mig. Det kan man bestemt ikke klage over.

WP_20160217_10_05_55_Pro

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *